Stratení v Japonsku – 4. časť [tak trochu NSFW FOTOREPORTÁŽ]

V Kyote bývame v tradičnej japonskej izbe, s paplónom na zemi a stoličkami bez nôh (niekto by mal reklamovať v Ikei) a v sprche sú lááázňe! Bazénik s horúcou vodou, do ktorého som sa šľahol a vzdychal, ako keby som dostával poriadne šťavnatý, heroínom potretý blowjob a Kyoto je teraz to najkrajšie miesto na zemi.

V Japonsku sa dajú kúpiť prívesky a čačky na odplašenie duchov.

Japonci sú silno poverčiví a majú zásady, ako napríklad keď si dáš melón a smaženého úhora, zomrieš.
Alebo nemôžeš zapichnúť paličky do jedla, lebo to sa robí pri pohreboch. A zomrieš.
Alebo nemôžeš si ľahnúť po jedle, lebo sa zmeníš na kravu a budeš lenivý a zomrieš.

Ale stačí sa ovešať týmto a boh si povie „Ok, síce si zhrešil, ale ovládaš kapitalizmus, takže ťa necháme žiť. TENTORAZ.“

Japonsko má iný pohľad na kresťanstvo.

Ježiš, keď mal 21 rokov, bol sa kuknúť do Japonska. Neviem, či letel prvou triedou alebo cez Šeremetevo, ale bol tu a študoval a keď sa vrátil, nikto nechcel počúvať jeho kydy, tak ho obesili. Pochopiteľne. Ale kedže on bol nebezpečný japonský ninja, kým si ostatní šli zapáliť, vymenil sa so svojím bratom a kým toho pribíjali klincami, Ježiš bežal do Japonska nabúchať prvú Japonku a oženiť sa s ňou a mať deti a žiť do nejakých 106 rokov, pretože viedol zdravý život. Veľa rýb. Na dôkaz, že to je pravda, stoja na kopčeku v Shingō Aomori 2 kríže pre bratov Kristusových, takže takto to bolo VIDÍŠ, FARÁR PETER Z VEĽKÉHO ZÁLUŽIA, NIČ NEVIEŠ, JAPONCI VEDIA, TY NIČ NEVIEŠ, ANI TY, BABKA, VYPNI TO RÁDIO A NALAĎ SA NA JAPONSKO, TAM TI VYSVETLIA TVOJHO IMAGINÁRNEHO KAMARÁTA.

Ehm.V Japonsku je tiež rok 26.

Nie 2026 alebo 1926, ale 26. Pretože každý nový Emperor zresetuje počítadlo, podobne ako tie „12 days without an accident“ tabuľky vo filmoch.

#history

Na záver posvätím:

 

Všetky fotky z Japonska sú k pozretiu tu.

Stratení v Japonsku – 1. časť

Stratení v Japonsku – 2. časť

Stratení v Japonsku – 3. časť