Stratení v Japonsku – 6. časť [FOTOREPORTÁŽ]

Japonské ženy sú samozrejme krásne a čisté a porcelánové a majú sukne a občas kostýmčeky a všetko to funguje, kým nespravia to poddajné „ihihihi“, čo je úplný repelent na erekcie.

Sú krásne, len položiť do vitrínky a kochať sa. Pôsobia akosi nesexuálne. Ale vraj na druhej strane sú veľmi snaživé a nápomocné a majú potrebu vykonať dobrú prácu a vyhovieť. Všetko v rámci japonskej „Gambate“ filozofie, čo znamená „Go for it!“ alebo „Do your best!“ a platí od práce, cez prekážkový beh, až po análny sex.

Or so I’ve heard.

Na všetkých salónoch krásy v Japonsku sú obrázky Európaniek. Japonky sa celkovo obliekajú dosť európsky, Conversy dominujú, len ponožky sú akési čipkované. V herniach a iných na-zábavu-orientovaných inštitúciách sa dajú nájsť fotobúdky, v ktorých sa Japonky hrajú na Európanky. Inak si to neviem vysvetliť. Dievčatá do nich chodia namaľované s dôrazom na oči a v parochniach bledej farby. Tieto „purikura“ búdky potom dovoľujú fotky upraviť, pridať glitre, srdiečka, alebo napríklad zväčšiť oči.

A stále hovorím Európanky, pretože sám som odtiaľ, pokojne by som mohol hovoriť napríklad Američanky. VLASTNE HAHA NEMOHOL, LEBO JAPONKY NIE SÚ TLSTÉ HAHAHA CLASSIC COMEDY ehm.

Anyway.

Podľa tela a všetkých tých sukní a nadkolienok nie je z väčšej diaľky možné určiť vek. Videl som slečnu v minisukni. Zozadu. Mala také nohy, že by som obličku dal za jednu noc s ňou! Čumím, slintám, otočí sa a má asi 50.

Uh, so anyway, mám jednu obličku, zatiaľ to ide, aký bol váš deň?

#misogyny

Všetky fotky z Japonska sú k pozretiu tu.

Stratení v Japonsku – 1. časť

Stratení v Japonsku – 2. časť

Stratení v Japonsku – 3. časť

Stratení v Japonsku – 4. časť

Stratení v Japonsku – 5. časť