S geekmi do kina – SCIFI ZÓNA prichádza

Do kina sa vždy ide najlepšie s ľudmi, ktorí zdieľajú tvoje nadšenie z pozerania filmu. Preto vás už posledné dva roky pozývame na rôzne premiéry filmov, kde sa môžete stretnúť s ďalšími geekmi.

Spojili sme sa s kinom Nostalgia v Bratislave a Scifi-Guidom, aby sme vám pod jednou a jednoznačnou hlavičkou priniesli filmy, na ktoré môže chodiť s ďalšími geekmi. Táto nová iniciatíva sa vola SCIFI ZÓNA. Pravidelnou súčasťou budú aj súťaže o lístky do kina Nostalgia alebo propagačné predmety z filmov.

Začíname už teraz v marci s filmami Chappie a Insurgent. Tento rok sa ale môžeme tešiť na spoločné premiéry filmov ako Avengers, Fantastic Four alebo Star Wars. Celkový zoznam plánovaných premiér nájdeš na konci článku.

Čo nás teda čaká v marci?

Chappie – 7.3.2015 17:30

chappiepic

Nový sci-fi thriller režiséra snímok „District 9“ a „Elysium“ prináša príbeh výnimočného robota, z ktorého dvojica gangstrov zo slumu urobí smrtiacu zbraň. Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy sa humanoidné roboty stali novými strážcami zákona a poriadku. Sú neomylní, presní a nekompromisní. Jeden z nich je však iný. Chappie je výsledkom ojedinelého experimentu, zásadným zlomom vedeckého výskumu. Tak ako všetko, čo je na tomto svete jedinečné, aj Chappie musí bojovať o prežitie… a to aj napriek tomu, že je zázrakom evolúcie, na ktorý sa tak dlho čakalo.

Facebook Event

VSTUP: 3.50/4.00 € (114 min., 2D, angl. ver., tit.)

Insurgent / Rezistencia – 20.3.2015 18:00

insurgent

Pokračovanie sci-fi hitu „Divergencia“ zvyšuje dávku nebezpečenstva, v ktorom sa ocitá hlavná hrdinka Tris, keď pátra po spojencoch a taktiež odpovediach v ruinách Chicaga budúcnosti. Tris pokračuje v boji s neľútostným systémom i so svojimi vlastnými démonmi. Idylická spoločnosť žijúca v symbióze rôznych frakcií je teraz na pokraji vojny, osudy všetkých naberajú rýchly spád a každá voľba má svoje následky. Tris nie je výnimkou. Predchádzajúce rozhodnutia, obavy, zármutok i pocit viny, to všetko ju teraz dostihlo a Tris nezostáva nič iné, len bez výhrad prijať svoju divergentnú identitu. Dokáže sa ale vyrovnať so všetkým, čo to znamená?

Facebook event

VSTUP: 3.50/4.00 € (120 min., 2D, angl. ver., tit.)

Tento rok v programe SCIFI ZÓNA ešte uvidíte:

  • Avengers: Age of Ultron (máj)
  • Mad Max: Fury Road (máj)
  • Jurassic World (jún)
  • Ted 2 (jún)
  • Terminator: Genisys (júl)
  • Ant-Man (júl)
  • The Fantastic Four (august)
  • Hitman: Agent 47 (august)
  • The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (november)
  • Star Wars: The Force Awakens (december)

Program sa môže zmeniť (ale dúfame, že sa nebude)