Space Unicorn 2.0 – Návrat Jednorožca

Milí naši unicorňáci,

keď sme koncom minulého roka oznámili, že sa v roku 2021 vrátime na scénu, ešte sme nemali takmer žiadne tušenie, v akej forme to bude. Boli sme si akurát 100% istí, že nám Space Unicorn chýba.

Počas sviatkov sme mali trochu času sa nad tým zamyslieť a prišli sme na pár zásadných vecí.

  1. To, čo nám na Unicornovi chýba, ste vy. Naša komunita. Chýbajú nám rovnako zmýšľajúci ľudia s podobnými záujmami.
  2. Už nechceme byť portálom s geeky news. Nie je to pre nás v danej chvíli možné, ani udržateľné. Okrem toho, túto štafetu sme svojho času odovzdali iným.
  3. Od zániku pôvodného Jednorožca prešlo 5 rokov. Náš súčasný život je od toho predošlého tak diametrálne odlišný, že nadviazať naň sa už nedá. Len nájsť spoločné ohnivko.

To, čo spája náš terajší život s tým minulým, je náš záujem o knihy, filmy, seriály, hry a podobné geekoviny. To, čo ich rozdeľuje, je aktuálny bod na časovej osi života. Máme síce malé, ale o to intenzívnejšie dieťa, máme rozbehnuté nejaké projekty, ktorým sa treba venovať, a máme nejaké plány, na ktorých chceme pracovať.

Dospeli sme, a s nami aj Space Unicorn.

O čom teda bude Space Unicorn 2.0?

Bude o tom, ako si vniesť geekovstvo do bežného dospelého života. Ako ho odovzdať našim potomkom. Ako zobrať všetko to, čo nás filmy, hry, komiksy a seriály naučili a aplikovať to do bežného života. Adulting level, game on!

Obrázok v titulke: Carlos Puentes