Unicorn Space Show #8 – Looper

Looper

Je rok 2044, cestovanie v čase ešte nebolo vynájdené, ale o 30 rokov bude. Okamžite je zakázané a začne ho používať mafia na čisté odstraňovanie nežiadaných osôb. To je svet, v ktorom sa odohráva Looper, dosť možno môj najočakávanejší film tohto roka.

S couragom sme sa pustili do sci-fi time-travel filmu od Riana Johnsona, ktorý nie je postavený na žiadnej predlohe, nie je pokračovaním ani prerábkou ničoho a to je dobre a je o čom rozprávať. Väčšina konverzácie sa odohráva v spoiler sekcii a obsahuje kopu infa vytiahnutého z Rianovho in-theater komentára a rôznych interviews, takže občas sa dozviete aj nejaké relevantné veci:)

A každému fanúšikovi filmu tiež odporúčam jeho predošlé veci Brick a Brothers Bloom.

Osadenstvo: @yablko, @courage246
Dĺžka: 44min

00:00 – 11:40   nie spoiler! radšej looper.
11:40 – 11:50   NAJLEPŠÍ SPOILER DŽINGEL EVRRR
11:50 – 44:06   ok, tak teda spoiler.

Táto epizóda bola nahraná v budúcnosti. Tvojou úlohou je si ju teraz vypočuť, lebo inak sa v minulosti vyspí s tvojou mamou. Wait. What. Go:

Ak ste Blooper Pooper Looper ešte nevideli, namiesto traileru si radšej pozrite toto video o tvorbe hudby k filmu:

Nažhaví viac než akýkoľvek trailer. Good stuff!

:: Rian Johnson in-theater commentary

Rian Johnson, okrem svojich troch filmov, režíroval niekoľko epizód seriálov Breaking Bad a Terriers, ovláda banjo, fotí, ale mňa si získal vystúpeniami v The /Filmcast podcaste, kde v náhodných momentoch prerušoval dianie čítaním slash fiction, hrou na banjo alebo mixovaním drinkov.

Kto videl epizódu môjho Nauč sa jQuery, uprostred ktorej som v priamom prenose začal variť kávu, chápe, prečo som s Rianom kamarát a musím ho teraz mať naveky rád:)

Pretože poop- humor.