Český komiks Biotopia potrebuje tvoju pomoc [IndieKicks #143]

#1 Biotopia: Svitek a čaj

Český komiks, ktorý vychádza od roku 2011 sa dočká tlačenej podoby. Biotopia je svet, kde žijú mačkovité tvory – pardani. Je to svet mágie s prvkami sci-fi s dvojnohými mačkoidmi. Ale nie je to len komiks, patria sem doplňujúce príbehy, poviedky, ilustrácie, dokonca aj encyklopedické príspevky. Výsledkom úspešne ukončeného projektu bude, že komiks bude vytlačený, dostane vlastné ISBN a startéri dostanú jednu či viac kópií podľa toho, za koľko podporili Biotopiu. Vlastný podpísaný komiks môžeš mať za 320 Kč.

Splněno
40 118 Kč (251%)
16000 Kč požadováno
PODPOŘTE PROJEKT

#2 MAE Graphic Novel

Tento komiks je o dvoch sestrách. Abbie sa pred 8 rokmi zmizla do magického sveta a jej mladšia sestra Mae sa musela o seba postarať sama. Po návrate Abbie tvrdí, že našla bránu do sveta dobrodružstiev a monštier, nikto jej neverí, kým si cestu do nášho sveta nenájdu aj monštrá. Za podporu projektu (minimálne $30 + $20) dostaneš 68 stránok komiksu v hardcoveri + digitálnu verziu.

#3 Girl Genius Graphic Novel: a New Journey Begins!

Komiks sa odohráva v Jules-Vernovskom svete vzducholodí, monštier, pary a vynálezov. Hlavnou postavou je vedkyňa Agatha, ktorá svojou brilantnosťou dokáže popierať prírodné zákony. Komiks môžeš nájsť aj na webe girlgeniusonline.com a hoci je táto kniha už tretia v poradí, tak podľa autorov je to dobrý spôsob ako sa dostať do deja a kde začať s čítaním Girl Genius. Za $25 (+ $20) dostaneš softcover výtlačok s podpisom.