Animák Soul: A čo robí teba TEBOU?

Znie to priam neuveriteľne, ale minulý rok naozaj vyšli aj nejaké nové filmy. Jedným z nich bol aj krásny animák s názvom Soul (Duša). Stoja za ním Pixar a Walt Disney Pictures a pokiaľ sa vám páčil film Inside Out (V hlave), bude sa vám páčiť aj Soul.

Kto ma pozná, ten vie, že filmy, seriály, knihy a hry rada používam aj terapeuticky. A že za ostatný rok je tú terapiu treba ako soľ! Veď koľkí z nás stratili prácu, museli začínať niekde odznova, alebo vzdať sa vecí, ktoré milovali…

Joe Gardner zrazu stratil všetko. A to zrovna vo chvíli, keď mal splnenie svojích snov nadosah! Odvtedy robí aj nemožné preto, aby sa vrátil na Zem a naplnil svoj osud. Ten ho spojí s entitou menom 22, ktorej musí pomôcť nájsť zmysel jeho existencie. No a ako to už v rozprávkach býva, popri tom si o zmysle svojho života uvedomí čo-to aj on.

Niekde v tomto bode článku som sa plánovala pustiť do analýzy, ako toto aplikovať do našich životov, ale viete čo, asi to nechám radšej na vás.

Pozrite si film a povedzte mi v komentároch, čo sa vám na ňom páčilo a či ste si z neho zobrali niečo do života. Ja si ho asi idem pustiť ešte raz… 😀